Welkom bij Biind

Hét netwerk waar we samenwerken aan thema’s van nu. Samen met ons Biind team en samen met jou.  

Even voorstellen 
Biind is een netwerk van professionals die samen werken aan concrete opgaven in het domein van ruimte, mobiliteit, bouw en infra. De Biind kalender staat boordevol activiteiten die voor en door leden worden georganiseerd. Via onze site, updates, digitale magazines, social media en thema- en netwerkbijeenkomsten diepen we thema’s uit, delen ervaringen, ontmoeten elkaar, bespreken innovaties, visies en projecten, werken aan praktijkcasussen en ontwikkelen onze persoonlijke vaardigheden. Interactie en samenwerking staan centraal. Jij bepaalt, en het Biind team van Acquire fungeert als facilitator, aanjager en stimulator. 

Samen weten we meer 
Dat is de slogan van Biind, de community die Acquire Publishing heeft gestart om opgaven op het gebied van onder meer klimaatadaptatie, verslimming, vergroening, vergrijzing, verduurzaming en bereikbaarhied te bespreken, een stap verder te brengen en alle opgedane kennis breed te delen.

Integraal, oplossingsgericht, direct toepasbaar, in een verrassende mix van mensen met een achtergrond in de openbare ruimte, mobiliteit, bouw of infra. Jong en oud, beleid en beheer, ontwerp en technologie, praktijk en wetenschap. Dat is Biind.

We zien je graag bij Biind en op www.biind.nl.

 

                 

Geert Dijkstra                  Erna Jansen
geert@biind.nl                  erna@biind.nl